Naisten joukkueeseen solmittiin kaksi jatkosopimusta, sekä kaksi uutta sopimusta
16.12.2017 22:48 Nyheter / GBK Damer

Uudet pelaajasopimukset Taru Tiensuulle, Rebeckalle Holmbäckille, Senja Honkalalle ja Lotta Niemelälle

Lauantaina 16.12. naisten edustusjoukkueeseen solmittiin kaksi jatkosopimusta, sekä kaksi uutta pelaajasopimusta. Näin ollen sopimuspelaajia kaudelle 2018 on tällä hetkellä seitsemän. Tilanne on erittäin hyvä ja kun harjoituksissa on jatkuvasti 15-20 pelaajaa, niin joulua voidaan odotella hymyssä suin.

Kaudella 2017 liigajoukkueeseen kuulunut Lotta Niemelä solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Lotta oli isossa roolissa jo liigassa ja tulee olemaan joukkueen avainpelaajia myös Ykkösessä. Monipuolinen Niemelä nähtiin liigassa laitapakkina, mutta loppukaudesta paikka löytyi lähinnä linkkinä.

Lotan ajatuksia jatkosopimuksesta: "Kaudella 2018 joukkueelta odotan hyvää yhteistyötä, sekä jatkuvaa halua kehittää peliä, niin joukkueena kuin yksilöinä. Omat henkilökohtaiset tavoitteet kaudelle on saada enemmän rohkeutta ja tasapainoa omaan peliin. Haluan myös kehittää fysiikkaani ja pallonhallintaa."

Päävalmentajan mietteet pelaajasta: "Olen todella iloinen että Lotta päätti jatkaa joukkueessa. Edellytykset oli varmasti jatkaa myös liigassa, mutta uskon että tuleva kausi Ykkösessä on Lotalle oikea askel uralla. Tarjolla on isoa roolia ja en epäile hetkeäkään etteikö Lotta odotuksia täyttäisi. Potentiaalia ja asennetta riittää vaikka mihin. Haluan löytää pelaajalle selkeän roolin kentällä, ja tätä myös pelaaja odottaa tulevalta kaudelta. Näen Lotan ominaisuuksien sopivan vahvasti hyökkäävän pelaajan rooliin. Mitä se sitten tarkemmin on, määrittää tietenkin ympärillä oleva joukkue."


Lotta Niemelä


Uutena pelaajana GBK:n naisten edustusjoukkueeseen liittyy Kalajoen lahja naisfutikseen, Taru Tiensuu. Intohimoisesti laajiin suhtautuva Tiensuu voisi vielä ikänsä puolesta pelata myös B-junioreissa. Pelaaja siirtyy raitapaitoihin naapuri KPV:stä, jossa vierähti muutama vuosi B-tyttöjen SM-sarjaa sekä ykköstä pelaten. Tiensuu on edennyt urallaan selkeitä portaita pitkin ja nyt oli oikea aika ottaa seuraava haaste vastaan. GBK toivottaa Tarun lämpimästi tervetulleeksi.

Pelaajan mietteitä siirrosta: "Siirrossa tärkeintä on päästä siirtymään junnusarjoista naisten sarjaan. Sitä kautta pääsen kehittämään omaa pelaamista, etenkin pelitempoa. Tavoitteena kaudella 2018 on ottaa kaikki tietotaito irti kokeneemmilta pelaajilta, sekä vakiinnuttaa pelipaikka joukkueessa."

Päävalmentajan ajatuksia pelaajasta: "Taru on tuttu pelaaja B-tyttöjen SM-sarjasta muutama kausi sitten. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen Taru taisteli itselleen ison roolin aivan huikealla asenteellaan. Jos joukkueen edessä olisi lähes ylittämätön tiiliseinä, niin Taru murskaisi sen tieltä ja matka jatkuisi. Joukkuepelaaja ja samalla palava halu kehittää itseään. Toistan varmasti itseäni, mutta näitä pelaajia jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa."


Taru Tiensuu


Paluun seuraan tekee jo kaudella 2016 naisten ykköstä GBK:ssa pelannut Rebecka Holmbäck. Samalla kaudella Rebecka jatkoi ykkösen pelejä IK Myranin riveissä. Holmbäck on lahjakas pelaaja ja voisi myös ikänsä puolesta pelata tulevalla kaudella B-junioreissa. Todella laadukkaita nuoria haastajia liittyy naisten edustusjoukkueeseen. Tämä on yksi kauden avainasioista, jolla pyritään takamaan vakaa pohja tulevillekin kausille.

Rebeckan ajatuksia uudesta haasteesta: "Odotan innolla kovia ja haasteellisia treenejä edustusjoukkueen kanssa. Haluan kehittyä pelaajana ja olen valmis tekemään kaikkeni joukkueen eteen. Toivon että saadaan hyvä joukkue, että treeneissä tulee olemaan kova taso."

Päävalmentajan pohdinnat pelaajasta: "Rebeckan tunnen myös hyvin aiemmilta vuosilta ja pelaajan lahjat varmasti kaikki tietävät. Nyt Rebecka pääsee haastamaan itseään laadukkaiden pelaajien keskellä, joka on ainoa tie kehittymiseen. Pelaajan tekeminen harjoituksissa jo nyt muutaman viikon aikana on näyttänyt, että Rebecka on valmis taistelemaan pelipaikasta. Aivan huikea talentti joka tuo omalla osaamisellaan paljon tähän joukkueeseen. Hienoa saada jatkaa työskentelyä Rebeckan kanssa."


Rebecka Holmbäck


Senja Honkala solmi jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Nopeajalkainen vasuri otti viime kaudella ensiaskeliaan naisten liigassa. Kaikki minuutit jäi varmasti talteen ja kokemusta hyödynnetään tulevalla kaudella, joukkueen sekä oman kehityksen eteen. Potentiaalia on isoonkin rooliin ja harjoituksissa Senjasta on näkynyt iloinen tekemisen meininki.

Senjan mietteitä jatkosopimuksesta: "Joukkueelta odotan kehittymistä ja taistelua sarjan kärkisijoista. Siihen on kaikki mahdollisuudet. Itseltäni odotan että pystyn ottamaan enemmän vastuuta, sekä tehdä kaikkeni joukkueen eteen. Toivon tämän myötä paikkaa avauskokoonpanossa."

Päävalmentajan ajatukset pelaajasta: "Senjakin on tuttu pelaaja jo aiemmilta vuosilta GBK:sta, sekä b-tyttöjen SM-sarjasta KPV:ssä. Senjan vahvoja ominaisuuksia on nopeus ja vasenjalkaisuus. Näitä ominaisuuksia kun vahvistetaan ja muita kehitetään, niin on helppo povata Senjalle hyvää tulevaisuutta joukkueessa, sekä lajin parissa. Mikä parasta, niin pelaaja on valmis tekemään töitä kehityksensä eteen."


Senja Honkala

   
Mera nyheter
GBK Damer
«  Juli   »
Ti Ons To Fre
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategorier