Ilmoituskäytäntöjä ja joukkuehengestä
22.11.2018 16:27 Nyheter / GBK P-08

Meille valmentajille on tullut tiedusteluja harjoituksien väliin jättämisistä ja treenimääristä. Ajattelimme vielä näin erikseen tuoda esille joukkueen käytäntöjä näihin liittyen. Eli kaikissa treeneissä ei tarvitse käydä, mutta valmentajina toki kannustamme osallistumaan aina
kun mahdollista. Olemme pyrkineet sovittamaan treenit yhteistyössä Nibacoksen ja Hermeksen kanssa, mutta päällekäisyyksiltä emme tule välttymään. Pojilla on vapaa mahdollisuus valita lajien välillä.

Harjoitusten väliin jättäminen ei edellytä ilmoitusta, mutta mikäli on kysessä pidempi sairausjakso tai loukkaantuminen, niin siinä tapauksessa
tämä olisi hyvä saattaa meidän tietoon. Mikäli poika haluaa pitää taukoja kesken treenikauden, niin se on täysin sallittua. Esimerkiksi monilajisessa harrastamisessa kuormitus saattaa kasvaa aika ajoin suureksi ja se saattaa vaatia viikon tai kahden huilaamista. Mikäli huomaatte, että motivaatio tai hauskuus katoaa treenamisesta, niin toivomme, että voimme yhdessä miettiä ratkaisuja tilanteen korjaamiseen. Omalla toiminnallamme pyrimme siihen, että kaikki pojat jatkaisivat ensi kaudella ja kukaan ei päättäisi lopettaa.

Joukkueessa on mielestämme hyvä joukkuehenki ja se kantaa vielä pitkälle. Pyrimme myös tällä kaudella kehittämään sitä edelleen mm.
jalkapallon ulkopuolisella toiminnalla. Osallistamme kapteenistoa ja pelaajia yhteisen tekemisen kehittämiseen ja hengen kasvattamiseen.
Toivomme myös teiltä ideoita ja mahdollista sponsoreiden hankkimista, hyvä foorumi keskustelun jatkamiselle on seuraava vanhempainilta.

Tuomas&Ronnie


   
Mera nyheter
GBK P-08
«  Juli   »
Kategorier