Hösten/ syksy
28.9.2019 08:36 Nyheter / GBK F-06/-07

Hösten / syksy

Hyvää syksyä kaikille

Syksyn taitotreenit alkaa perjantaina 4.10. Seura ei ole näistä informoinut meitä millään lailla joten minkäänlaista infoa harjoituksista minulla ei ole jakaa, ainoa mitä olen saanut selville on ajankohdat, toivon että nämä nyt ovat oikein mutta seuratkaa kalenteria jos ajat muuttuvat.
Eli taitotreenit Kipparissa ma ja pe 17-18.30, kaikki mukaan.

Liikevoima jumppa jatkuu torstaisin 19-20. Tytöillä whatsup ryhmä johon tulee kuvaa treeneistä, voitte pytää tyttöjä näyttämään mitä puuhaavat siellä.

Lauantaina 5.10 on kakunmyyntitalkoot Prismassa. Leivomme sen kolme kakkua tai enemmän. Yhdeltä vuorolta (13-15) puuttuu vielä myyjät. Ilmoittautukaa mukaan!!!! että saamme talkoot vietyä läpi. Kaikki toimintamme maksaa ja rahaa tarvitaan. Tarvimme vain kaksi tyttöä (+vanhempaa) / vuoro joten kuusi tähän mennessä ilmoittautunut tämä tarkoittaa että on paljon tyttöjä vielä joukkueessa "vapaana" ilmoittautumaan!!!!

Meillä on vielä yksi pallotyttövuoro syksylle. Lauantai 19.10 klo 13.00 Santahaan tekonurmi, GBK-PKKU. Tähän myös ilmoittautuminen jopoxissa kotisivulla.

Pidämme vanhempainillan tiistaina 8.10 klo 19.00 Donnerskan koululla. Toivon kaikkia mukaan suunnittelemaan tyttöjen ensi kautta.

T:Anne


   
Mera nyheter
GBK F-06/-07
«  September   »
Kategorier