Info
28.10.2019 22:21 Nyheter / GBK F-06/-07

Info

Vanhempaintiedotteessa kerroinkin, että meillä on uusi valmentaja Jari Kola, jonka vastuulla tulee olemaan 06 ikäluokan joukkue ja Jari Matomaa vastaa kuten aikaisemmin 07 joukkueesta.

Vastuuvalmentajat tekevät totta kai yhteistyötä ikäluokkien kesken muiden valmentajien avulla.

Koska Jari Kola ei tunne tyttöjä vielä tulee hän harjoitusten yhteydessä puhumaan kaikkien tyttöjen kanssa vuorotellen pari sanaa ja hieman kartoittaa heidän mietteitä jalkapallosta, tavoitteista, odotuksista jne.

Piirin n.s Helmari toiminta jatkuu mutta jätämme kuitenkin joulukuun tapahtuman välistä. Helmari-toiminta tulee ajankohtaiseksi taas ensi vuoden puolella.

Meillä on hieno joukko tyttöjä ja toivomme että tytöt jatkavat jalkapallon parissa ja että kipinä harrastukseen säilyy. Vaikka tämä onkin harrastus, toivomme tytöiltä intoa ja sitoutumista tulevalle harjoituskaudelle niin että tytöt kehittyvät sekä yksilöinä että joukkueena.

Muistutan että kaikki tiedottaminen tapahtuu kotisivun(jopoxin) ja sähköpostin kautta toimihenkilöiden toimesta. Whatsapp ryhmät ovat pikaisia tiedotuksia varten esimerkiksi muistutuksia ilmoittautumisista jne ja mitään ns. tärkeää tietoa ei näiden ryhmien välityksellä tiedoteta.

T:Anne & valmennus


   
Mera nyheter
GBK F-06/-07
«  September   »
Kategorier