KESÄN INFOA
26.5.2020 20:26 Nyheter / GBK F-06/-07

GBK/KälviäTarmo yj

Hei kaikille

Koronavirus pani koko kevään aikataulut uusiksi mutta toivon mukaan nyt kesää kohden pääsemme takaisin jonkunlaiseen "normaaliin olotilaan".

Tytöt harjoittelevat toukokuun pienryhmissä mutta kesäkuun alusta aloitamme taas harjoitukset koko joukkueen kanssa yhdessä ja jo seuraavalla viikolla alkaa pelit.

Jari Kola on tehnyt suunnitelman/taulukon (liite lähetetty sähköpostilla) johon on merkitty harjoitukset ja sarjapelit. Harjoittelemme ja pelaamme sekä Kälviällä (Kälviän urheilukenttä) että Kokkolassa (Nynäs park).

GBK:n jopoxin kalenteriin on myös merkitty harjoitukset ja pelit.

Vanhemmat tytöt pelaavat T15 kakkonen sarjaa ja nuoremmat taas T13 kakkonen sarjaa. Oletuksena on, että tytöt osallistuvat oman ikäluokan peleihin. Pelien lähestyessä valmentajat pyytävät varmennuksen osallistumisesta whatsapp ryhmän kautta. Vanhempien tyttöjen peleihin tarvitaan varmasti myös nuorempia tyttöjä mukaan ja valmentajat kutsuvat/nimeävät nämä ”lisäpelaajat” erikseen.

Koska kevät on mennyt vähän hukkaan harjoituksia ajatellen on tärkeää, että kaikki osallistuvat treeneihin niin pääsemme harjoittelemaan ja hioutumaan yhtenäiseksi joukkueeksi.

Eli toivomme, että tytöt ovat aktiivisesti mukana harjoituksissa ja peleissä. Jokainen pelaajaa on tärkeä.

Toivotaan oikein mukavaa jalkapallokesää kentälle ja kentän laidalle, kannustetaan tyttöjä ja tutustutaan toisiimme jalkapallon merkeissä.

T:Anne


   
Mera nyheter
GBK F-06/-07
«  September   »
Kategorier