Uuden pelaajan -tiedoite
2.7.2017 10:44 Nyheter / GBK F-08/-09

Tytöt 2008-2009

Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkoomme millaisella jalkapallokokemuksella tahansa! Ei tarvitse olla jalkapallokoulua tai muutakaan kokemusta entuudestaan.

Jalkapalloharjoituksissa tulee olla minimi varusteina nappulatossut ja säärisuojat, jotta riski loukkaamiseen on pienempi.

GBK:n seuran linjauksen mukaan ensimmäisen kuukauden saa harjoitella veloituksetta joukkueen mukana. Tämän jakson aikana on tehtävä päätös riittääkö into ja mielenkiinto jatkaa joukkueen mukana. Joukkueeseen liittyminen tapahtuu GBK:n internet sivuston kautta valitsemalla tuolta oikean tyttöjoukkueen. Joukkueen sivustolla on ilmoittautumislinkki joukkueeseen.

Peleihin ja turnauksiin osallistuminen edellyttää joukkueen kausimaksun hoitamista, pelaajavakuutusta, rekisteröintiä seuran pelaajaksi (korttelipassi), sekä yllämainittuja pelivarusteita.

Joukkueen sisäinen tiedottaminen tapahtuu pikaviestien osalta What´s Up mobiilisovelluksen avulla, ilmoittautumiset peleihin, turnauksiin ja tulevaisuudessa harjoituksiin Jobox:n Pukukoppisovelluksen avulla. Sähköpostia käytetään myös tiedotteiden jakamiseen vanhemmille.


Terveisin,

Jenna Ersta, GBK T -08/09 vastuuvalmentaja


   
Mera nyheter
GBK F-08/-09
«  Juli   »
Kategorier