Kauden jatkuminen
7.5.2020 22:07 Nyheter / GBK F-08

Kauden jatkuminen

Hei,

Koronarajoituksia ollaan pikkuhiljaa purkamassa ja näyttää siltä, että treenit ja pelit päästään aloittamaan pikapuoliin. Tässä tämänhetkiset tiedot siitä mitä lähiaikoina tapahtuu ja miten kausi jatkuu.

13.5. Nynäsissä on haravointitalkoot kokoontumisrajoitukset huomioiden, ohjeistus tulee myöhemmin.

14.5. aukeavat ulkoliikuntapaikat.

15.5. aloitamme pienryhmäharjoitukset Donnerskan koululla klo 19-20.30. Harjoittelemme kahdessa ryhmässä (kasit ja ysit), joissa kummassakin 9 pelaaja ja valmentaja. Toinen ryhmä treenaa kentällä ja toinen tekee oheistreeniä. Puolessa välissä vaihdetaan. Saamme myös ensi viikolla tietää mitkä vuorot saamme Nynäsin kentältä. Siellä kenttä jaetaan ryhmille kahtia.

Jotta tiedämme ketkä ovat kiinnostuneita pienryhmätreenistä, pyydän vastamaan joukkueen sivuilla olevaan kyselyyn mahdollisimman pian. Vuorottelemme, mikäli kiinnostuneita on yli 18.

On erittäin tärkeää, että harjoittelu on turvallista ja huomioimme viranomaisten, palloliiton ja seuran ohjeet. Lukekaa oheiset palloliiton ohjeet tarkasti ja käykää ne läpi myös tyttönne kanssa.

Linkki palloliiton ohjeisiin: https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/pienryhmaharjoittelulinjaukset_200505_verkko.pdf

15.5. viimeistään tiedetään miten kesän sarjapelit toteutetaan

1.6. Voimme aloittaa treenit koko joukkueen voimin, viranomaisten ohjeet huomioiden.

8.6. Juniorisarjat alkavat. Omat peliaikataulumme vahvistuvat myöhemmin.

Päivitämme tietoja sitä mukaa kun tilanne selvenee. Mikäli kysymyksiä tai huolia herää, olethan yhteydessä joukkueenjohtajiin tai valmennukseen.

T. Jojot ja valmennus


   
Mera nyheter
GBK F-08
«  Oktober   »
Kategorier