Esittely
Ottelutilastot
GBK GBK - Tarmo
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 20:00 Kokkola, Hollihaan liikuntahalli
15
Jan

Förhandsinformation


Paikalle 18:30

Kokkolan derby - osa kaksi


Keskiviikkona pelataan naisten futsalin ykkösessä paikallispeli GBK vastaan Kälviän Tarmo klo 20 Hollihaan liikuntakeskuksessa. Ensimmäisen osan syksyn kierroksella voitti GBK luvuin 4-6 (1-3) erittäin tiukan pelin päätteeksi.

GBK:n joukkueella on ollut vaikeuksia viime aikoina saada iskukykyistä joukkuetta kasaan. Ongelmat ovat tulleet tietoon monesti vähän ns.viime tingassa. Nyt tiedetään etukäteen, että poissa on maalvahti Tia Lindqvist, jota paikasi jo viime pelissä hyvin Alina Järvipetäjä. Neea Perkiö ja Emilia Nurkkala ovat kenttäpelaajista poissa ja ainakin Dina Kuparinen (kuvassa) tulee Ajaxista auttamaan GBK:ta. Mahdollista on, että lisäksi tulee muitakin Ajaxista, mutta se ei ollut selvillä tätä kirjoittaessa. Erica Niemi on saanut hyvän lääkityksen flunsaansa ja on suurella todennäköisyydellä pelikunnossa keskiviikkona. Vaikka poissaoloja on ollut, ovat muut pelaajat ottaneet isompaa roolia ja kehittyneet sitä kautta pelaajina. Todennäköistä onkin keskiviikkona, että näemme kokonaisuudessaan tiiviimmän ja paremman GBK:n kuin esimerkiksi alkukaudesta. Toki GBK:n edellisestä voitosta tässä sarjassa on jo aikaa lähes kaksi kuukautta, se on tullut viimeksi 16. marraskuuta. Sen jälkeen on tullut pari tappiota ja tasapeliä. Joukkueen halu voittaa pitkästä aikaa on todella kova ja lisäksi vastassa on paikallisvastustaja Tarmo. Tulemme näkemään taistelevan kokkolalaisryhmän!

Vierailija Tarmolla on myös tulokselliseti ollut hankalia aikoja. Kasassa on kaksi voittoa ja viisi tappiota. Heidän edelliset pisteet ovat tulleet kuukausi sitten. Joten varmaa on, että GBK saa taistelevan ryhmän vastaaansa. Tarmon kauden parhaita pisteiden tekijöitä ovat kaudella olleet Noora Päivärinta (8+1), Veera Päivärinta (2+5) ja Nea Hautamäki (4+3), ainakin näiden pelaajien kanssa saa GBK olla varuillaan.

Pisteiden lisäksi nähdään, että kumpi joukkue saa enemmän kannustusta tässä paikallispelissä. Muista, että futsal on parasta paikan päällä!

Peli alkaa klo 20 Hollihaan liikuntakeskuksessa. Pääsyliput ovat 2 euroa ja kioski palvelee. Tervetuloa!

GBK vei derbyn!


Futsal naiset kohtasivat keskiviikkoillan ottelussa paikallisvastustajansa Kälviän Tarmon ja voitti ottelun lukemin 3-1 (1-0). Ottelun voittomaalin teki kuvan Olga Ahokangas.

Otteluennakon jälkeen oli GBK pelaajaryhmään tullut pari muutosta. Jamina Käld sairastui sen verran pahasti flunssaan, että ottelu jäi väliin. Mutta onneksi Ajaxista tuli mukaan Dina Kuparisen lisäksi Minda Ala-aho. Tarmo sen sijaan näytti saaneen parhaan mahdollisen ryhmän kasaan.

Ottelu alkoi GBK:n selkeällä pallonhallinnalla, joka johti hyviinkin maalintekotilanteisiin. Mutta tälläkin kertaa vastustajan maalivahdit tolppineen olivat erittäin hyviä. Toki Tarmo pääsi koko ottelun ajan ajoittain vaarallisille maalintekosektoreille, mutta GBK:n maalivahti Alina Järvipetäjä pelasi kauden parhaan pelinsä, jossa häntäkin autti mokken parhaat kaverit eli tolpat. Ensimmäisellä puoliajalla kuitenkin kerran GBK onnistui kerran maalinteossa. Vera Mattila teki maalin ja tarjoilun hänelle tähän antoi loistavan pelin pelannut Dina Kuparinen. Toinen puoliaika jatkui samaan malliin. GBK piti palloa ja loi koko ajan vaarallisia maalinteko paikkoja. Tarmo pääsi nopeilla hyökkäyksillä välillä hätyyttelemään GBK:n maaliakin. Ottelun voittomaali toisen puoliajan puolessa välissä ratkaisi kuitenkin pelin. Maali olikin kaunista katseltavaa. Olga Ahokangas pelasi sivurajan laitaa pitkin syvyyteen Jemina Rönnkvistille ja Olga jatkoi heti syöttönsä perään. Jemina tarjoili taidokkaan "takavasara"-syötön Olgalle, joka oli heti nokikkain vastustajan mokken kanssa, kylmänrauhallisesi 17-vuotias kälviäläisnuori rokotti oman kylänsä joukkuetta sijoittamalla pallon alanurkkaan. Ottelun loppuhetkillä Vilma Saarla pääsi vielä Minda Ala-ahon kanssa rakentamaan maalintekopaikan, josta Vilma teki vielä maalin. 17 sekunttia ennen loppua Alinan nollapeli murentui, kun Tarmon Suvi Niskala onnistui maalinteossa pitkän avauksen jälkeen.

"Viimeisessä kahdessa pelissä pallollinen peli on ollut onnistunutta. Liike ja pelitempo ovat olleet hyvällä tasolla. Emme ole enää enää muutamien pelaajien tehojen varassa, vaan muu joukkue on nostanut tasoaan koko ajan parempaan suuntaan. Ja iso kiitos ajaxilaisille Dinalle ja Mindalle, kun tulivat auttamaan meitä. Mahtava katsoa miten hyvin he pääsivät ilman harjoituksia heti joukkueen peliin sisään.", sopersi GBK:n valmentaja Kimmo Mattila pelin jälkeisessä voittofiiliksissä.

Joukkueen seuraava peli on vasta 26.1 Kuopiossa.

GBK:n joukkue pelissä ja tehot suluissa:
Alina Järvipetäjä, mv
Vera Mattila C (1+0)
Dina Kuparinen (0+1)
Minda Ala-aho (0+1)
Erica Niemi
Vilma Saarela (1+0)
Olga Ahokangas (1+0)
Emilia Andersson
Jemina Rönnkvist (0+1)

Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
GBK 3 - 1
(1-0)
14' Mål Mattila Vera

27' Mål Ahokangas Olga

38' Mål Saarela Vilma

39' Mål Niskala Suvi
Mera nyheter
GBK Futsal
«  September   »
Kategorier