Introduktion
Matchstatistik
GBK - Esse IK
2019 - GBK Damer - Kausi 2019
Klo 19:30 Kipparihalli
9
Feb

Förhandsinformation


Paikalle 18:45

GBK - ESSE IK 9.2.2019


Harjoituspelit avattu 9.2.2019 kun GBK ja ESSE IK kohtasivat lauantai-illan pelissä Kipparihallissa. Asetelma ja jännittävyys oli käsin koskeltelavissa kun joukkueet asettuivat alkuasemiin.

Peli käynnistyy ja GBK ottaa heti alusta pelin haltuun kun sitä oli varta vasten terotettu, että pidetään palloa ja pidetään pallo maassa kun pelataan. Ottelun 15 minuutilla Andrea Ström laukoo ja Mette Lassila laittaa veskarin käsistä pudonnen pallon tyhjiin tilanteeksi 1-0. Toinen maali nähtiin ottelun 25 minuutin kohdilla kun Roosa Nyman antaa Andrea Strömille vapauttavan syötön ja Ström kuittaa pallon takakulmaan tulokseksi 2-0. Peli jatkuu ja pyörii pääosin ESSE IK:n päädyssä. Tästä vahvasta ottelun hallinnasta vastasi sekä puolustuslinja että keskikenttä jota dominoi Grace Ogunbajo, Sofia Rintala ja LIna Luokkala. Pelin edetessä 35 minuutille, Hilma Lehtola saa pystypallon linjan läpi ja hän syöttää pallon maalille jossa Elsa Simons pääsee viimeistelemään 3-0 tilanteeksi. Pelin edetessä GBK vaihtaa ja testaa pelaajia eri paikoilla ja hakee näin harjoituspelille myös tätä merkitystä. Joukkueessa pelasi tänään myös useita B-ikäisiä pelaajia, jotka tullaan varmasti näkemään vielä tulevissa peleissä haastamassa joukkueen pelipaikkoja, hienoa tytöt!!. 75minuutin kohdalla ESSE IK pelaaja ja maalivahti pelaa sääntöjen vastaisesti ja tuomari viheltää tilanteesta epäsuoran vaparin. Vaparin taakse asettuu Hilma Lehtola ja ottelun kapteeni Lina Luokkala. Hilma tekee pienen siirron pallolle ja Lina tykittää pallon yläriman kautta maaliin, tulos 4-0. Puolustaminen joukkueena, josta jäi vielä kotiläksyjä seuraaviin harjoituksiin avasi ESSE IK:lle vielä pelin lopussa 2 maalipaikkaa josta he kuittasivat maalit 4-1 ja myös 4-2. Maalivahti Nea Laine joka pelasi 1.kertaa GBK:n pelipaidassa, (edellisellä kaudella TuWen riveissä) esiintyi kyllä hyvällä ilmeellä ja teki ne muutamat tilanteet vaarattomiksi mitä pelin alkupuolella sinne tuli. Myös nuori 03-ikäinen Tia Lindqvist tuli ottelun 60 minuutilla maalitolppien väliin ja näytti joukkueelle ja yleisölle miksi hän on ikäryhmänsä parhaita maalivahteja suomessa!!. Koko joukkue näytti tänään missä mennään!!. Paljon oli hyvää jo tekemisessä joka näkyi tasapainoisena pallonhallintana sekä tehokkaana rakentamisena. Asioita jäi myös valmennukselle mietittäväksi harjoituskauden edetessä.

Ottelussa tänään: Nea Laine mv, Tia Lindqvist mv, Taru Tiensuu, Anu Allonen, Karoliina Malviniemi, Maija Hedman, Sofia Rintala, Grace Ogunbajo, Lina Luokkala (K), Roosa Nyman, Mette Lassila, Andrea Ström, Ida Backman, Elsa Simons, Noora Huhta, Ida-Sofia Hassel, Jannika Träsk, Senja Rintala, Hilma Lehtola, Olivia Vikström ja Fanny Weizmann.

GBK naiset harjoittelee seuraavat pari viikkoa ja seuraava harjoituspelivastus onkin pariastetta kovempi kun KIppariin astelee lauantaina 23.2 klo 19:30 ensi kauden yksi liigajoukkueista IK Myran. Tervetuloa!!

Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
4 - 2
(2 - 0)
Esse IK
15' Mål Lassila Mette

25' Mål Ström Andrea

33' Mål Simons Elsa

75' Mål Luokkala Lina
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Juli   »
Ti Ons To Fre
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Anmälningar/Ilmoittautumiset
Kategorier