Introduktion
Matchstatistik
GBK - TuWe
2019 - GBK Damer - Naisten Ykkönen
Klo 15:00 Kokkola, Santahaka (tekonurmi)
18
Maj

Inför match


Vuorossa kauden kolmas kotipeli. Vastaan asettuu Tuwe Turusta. Kummallakin joukkueella on ollut tahmea alkukausi ja pisteet ovat olleet tiukassa. Tuwe kuitenkin otti viime kierroksella pisteen PK-35:ltä. Nyt taistellaan tärkeistä pisteistä. Tuwe:n kokoonpanossa on tällä kaudella ollut mukana viime vuonna GBK:ta edustanut Heidi Ristiluoma. GBK:n peli on parantunut jokaisessa pelissä. GBK:n nuori joukkue on taistelutahtoinen ja nälkäinen. HPS pelin tulos on nollattu ja nyt taistellaan pisteistä.

Dags för tredje hemmamatchen. För motståndet står Tuwe från Åbo. Båda lagens inldening på säsongen har varit trög och poängen har suttit hårt. Tuwe tog dock i senaste omgången poäng av PK35. Inkommande matchen är ytterst viktig för båda lagen och viktiga poäng är i spel. Heidi Ristiluoma, som spleade i GBK ifjol har varit i Tuwes mannskap under denna säsong. GBK har bättrat sitt spel för varje match. GBK:s unga lag har hunger och goda kämpa takter i varje match! HPS matchens resultat har nollställts, nu spelar vi om viktiga poäng!

GBK ja TuWe tasapeliin 1-1 18.5.2019


18.5.2019 Santahaka tekonurmi, GBK - TuWe +21 C.

Ottelualkaa tasasesti GBK ja TuWen hyökätessä. Vaarallsia tilanteita ei kuitenkaan kotijoukkue tunnu saavan koska murtavat syötöt jäävät pääosin linjaan tai sitten TuWen maalissa pelannut Linda Säätelä käy katkomassa rutiinin omaisesti. Pelin luonne on hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta ja se näkyy pelikatkoina kun kumpikaan joukkue ei pyri pitämään palloa. Vaikka GBK pelasi TuWen maalivahdin pihalle maalista, ei Grace Ogunbajon laukaus mene maaliin kun TuWen toppari puskee pallon vielä maaliviivalta pois. Puoliajalle lähdetään 0-0 tilanteessa, joka on pelitilanteiden mukainen. Toisinsanoen molempien joukkueiden puolustus ja maalivahdit hoitivat tehtäviään kiitettävästi. Toiselle puoliajalle lähdettäessä GBK:n valmennus terotti, että pelin luonteen tulee muuttua enemmän pallonhallinnan suuntaan. Kuuma sää verottaa pelaajia ja pallon hallinnalla on olennainen merkitys. Toinen puoliaika etenee ja GBK ottaa enemmän pallonhallintaa. Tilanteita maalille saadaan ueampia toisen puoliajan aikana, mutta viimeistely ei ensin tuota tulosta, mutta ottelun 78 minuutilla Andrea Ström karkaa puolukselta ja laittaa pallon maaliin, tilanne 1-0. TuWen taistelu kuitenkin ottelun 90 minuutilla tuo pelin tasoihin kun laukaus 25 metristä osuu maalin yläosaan. Lopputulos 1-1. Ottelun kokonaiskuva ei ole tuloksen mukainen, kun peliä hallitsee ja rakentaa usean maalintekopaikan olisi tuloksen pitänyt olla toisenlainen kotijoukkueen eduksi. Ottelun parhaaksi valittiin kotijoukkueesta Grace Ogunbajo.

Ottelussa tänään: Nea Laine mv, Anu Allonen, Emilia Nurkkala, Senja Rintala, Ida Backman, Mette Lassila, Lina Luokkala (K), Grace Ogunbajo, Roosa Nyman, Hilma Lehtola, Andrea Ström, Erica Niemi Janika Sillanpää, Jannika Träsk, Maija Hedman, Elsa Simons, Tia Lindqvist mv, Karoliina Malviniemi,

Seuraava kotiottelu la 25.5.2019 klo 15:00, vieraaksi tulee RoPs Rovaniemeltä

Terve tuloa !!

Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
1 - 1
(0 - 0)
78' Mål Ström Andrea

90' Mål Rönnemaa Ada
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Augusti   »
Ti Ons To Fre
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Anmälningar/Ilmoittautumiset
Kategorier