Esittely
Ottelutilastot
GBK GBK - KaDy 2
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 18:00 Kokkola, Hollihaan liikuntahalli
2
Feb

Förhandsinformation


Paikalle 16:30

Kauden viimeinen kotipeli


Sunnuntaina klo 18 Hollihaan liikuntahallilla kohtaa GBK:n futsal naiset kauden viimeisessä kotipelissä sarjaa ylivoimaisesti johtavan jyväskyläläisen KaDy 2:sen.

KaDy on pelannut tällä kaudella tässä Ykkösen 2-lohkossa voitosta voittoon. Voiton avaimena ovat olleet jo kolmisen vuotta yhdessä ollut ydinryhmä, joka on keskittynyt tämän koko ajan futsalin pelaamiseen. Joukkue on kiertänyt myös ulkomailla pelaamassa turnauksia, joista on kerätty paljon futsal-oppia. Joukkuetta on tämän kolmen vuoden ajan valmentaneet veljekset Jukka ja Mikko Kytölä. Jukka on pelannut viime ja tämän kauden ammattilaisena Italiassa, joten valmennusvastuun on kantanut Mikko. Pelaajien ja valmentajien innostus lajiin on kehittänyt joukkueen pelin korkealle tasolle. Tämän pelin aikana ovat veljekset Kytölät kuitenkin pelaamassa Suomen miesten futsal-maajoukkueen kanssa MM-karsintoja Portugalissa. Pitää muistaa, että joukkue on vielä tämän vuoden ajan B-ikäinen, kuten suurin osa GBK:n pelaajista. Joukkueen pelaajista useampi on pelannut myös kauden aikana seuran ykkösjoukkueessa naisten liigassa. Joukkueen pelaajista tehokkaimpia ovat olleet Moona Korhonen (10+5) ja Saana Vestola (9+4).

GBK:n joukkue pääsee näillä näkymin peliin pitkästä aikaa ilman suurempia poissaoloja. Viime aikoina hyvin pelannut maalivahti Alina Järvipetäjä on näillä näkymin pelistä pois, mutta Emila Nurkkalan kuntoutuminen näyttää hyvältä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että hän on pelikunnossa sunnuntaina. Koputetaan kuitenkin puuta, sillä flunssa on vaivannut viime viikkojen aikoina useita pelaajia. Mahdollista on myös, että joukkueen riveissä nähdään taas uusia pelaajia tälle kaudelle. Seuraavan kauden rakentamien alkaakin tulevien viikkojen aikana. "Viime aikojen pallollinen kehitys mahdollistanee sen, että pystymme paremmin haastamaan KaDy:n kuin viimeksi. Puolustuspelin taso on heitellyt vähän viime aikoina, mutta uskon sen olevan kunnossa sunnuntaina. Pelaajat haluavat todella voitta KaDy:n, annetaan heille siihen hyvä tuki valmennuksen ja yleisön puolelta!", ennakoi valmentaja Kimmo Mattila tulevaa ottelua.

GBK ja KaDy ovat historian aikana kohdanneet kahdesti. Viime vuoden B-tyttöjen SM-turnauksessa joukkueet pelasivat tasan 0-0 ja syyskierroksella Ykkösessä KaDy oli parempi lukemin 5-2. Luvassa on varmasti yksi tämän kauden parastasoista kotipeleistä. Tule kannustamaan GBK:n joukkue voittoon! Muista, että futsal on parasta paikanpäällä.

Ottelu pelataan Hollihaan liikuntahallilla sunnuntaina 2.2 klo 18. Liput 2 euroa ja kahvila palvelee yleisöä.

Jyväskyläläiset niukasti parempia


Jyväskyläläinen KaDy 2 vei pisteet naisten futsalin ykkösen pelissä kotijoukkue GBK:ta vastaan luvuin 2-4 (2-2).

GBK:n pelaajatilanne oli muuttunut radikaalisti sitten otteluennakon kirjoittamisen. Neea Perkiö joutui loukkaantuneiden kirjoille ja loppukausikin on uhattuna hänen kohdalla. Vilma Saarela ja Jamina Käld taas joutuivat niin pahan flunssan kouriin, että pelaaminen oli mahdotonta. Lisäksi Emilia Nurkkala kokeili pelaamista yhden vaihdon verran, jonka jälkeen ei ollut järkeä jatkaa pelaamista. Pelaajapulaa tuli helpottamaan Ajaxista Dina Kuparinen (joka palkittiinkin kotijoukkueen parhaana) ja nuoret Ella Niemi ja Noomi Korkatti. Myös KaDy:lla oli pelaajia poissa, sillä heillä oli mukana 2 maalivahtia ja 7 kenttäpelaajaa.

Itse ottelu oli aika tasainen. KaDy piti hieman enemmän palloa, mutta molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia päästä kunnon maalintekopaikoille. Eli puolustaminen oli kohtalaisen hyvää molemmilta. GBK siirtyi johtoon ottelun alussa lukemin 2-0. Maalintekijöinä toimivat Vera Mattila ja maalivahti Tia Lindqvist, joka huomasi vastustajan maalivahdin olevan vähän irti maalista ja sai pallon omalta rankkarialueelta pallon juuri riman alle. KaDy:n pallonhallinta tuotti heille kuitenkin riittävät maalit.

Kotijoukkueen kokoonpano ja tehot suluissa:
Tia Lindqvist, mv (1+0)
Vera Mattila C (1+0)
Noomi Korkatti
Dina Kuparinen
Erica Niemi
Ella Niemi
Emilia Nurkkala
Emilia Andersson
Jemina Rönnkvist
Olga Ahokangas


Ingen live-uppföljning


   

   

   

   
Statistik
GBK 2 - 4
(2-2)
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Juli   »
Kategorier