Introduktion
Matchstatistik
FC Seinäjoki - GBK GBK
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 13:00 Urheilutalo, Seinäjoki
12
Jan

Förhandsinformation


Lähtö 9:40 ABC Kokkola 

Tasapeli Seinäjoella


GBK jäi tasapeliin sunnuntaina FC Seinäjoen vieraana. Ottelu päättyi lukemiin 2-2 (1-1). Kuvan Vilma Saarela pelasi vahvan pelin, tehden maalinkin.

GBK:lla on tällä hetkellä ongelma saada iskukykyistä pelaajistoa peleihin tai edes kahta kentällistä. Vielä lauantaiaamuna oli tiedossa, että poissa on ainoastaan nivustaan paranteleva maalivahti Tia Lindqvist. Lauantai-iltana myöhään valmennus sai kuitenkin ikäviä uutisia. Neea Perkiö oli loukkaantunut jalkapallonharjoituspelissä lauantaina sen verran pahasti, että tulevien viikkojen pelejä jäänee väliin. Erica Niemi oli jo vähän parantunut flunssastaan, mutta lauantaina pelattu jalkapallon harkkapeli veikin tervehtymistä sen verran taaksepäin, että pelaaminen sunnuntaina ei ollut mahdollista. Tieto näistä saatiin sen verran myöhään, että ei enää ollut mahdollista saada Kempeleestä yhteistyöseuran pelaajia mukaan.
Lisäksi taas noin puolella oli ollut lauantai-iltana jalkapallon harkkapeli, joten jalat ei olleet kaikilla ihan terävimillään. Lisäksi Emilia Nurkkala joutui jättämään pelin kesken toisella puoliajalla ja on pois tulevan keskiviikonkin pelistä.

Silti GBK:n joukkue pelasi ihan mallikaasti ja oli joukkueista lähempänä voittoa. Kuvaavaa ottelusta on se, että kotijoukkueen (FC Seinäjoen) parhaan palkittiin joukkueen loistava maalivahti Miia Koskela. Miia torjui useamman ns.voittavan torjunnan ja välillä tolpatkin olivat maalivahdin parhaita kavereita. Syksyllähän GBK oli voittanut kotipelinsä Seinäjokea vastaan 6-0, mutta sen jälkeen ovat seinäjokelaiset pelanneet monta tasaista peliä sarjan kärkijoukkueita vastaan. Ja kuluneella viikolla saaneet valmentajaksi kokeneen Erkki Taurualan.

GBK pyrki välttämään tällä kertaa (harvinaisesti) tempoa ja onnistuikin siinä suhteellisen hyvin. Pallo pyrittiin pitämään omalla joukkueella ja rakentamaan paikkoja pallonhallinnan kautta. Joukkueen toinen maali tulikin pallohallinnan kautta, vaikkakin itse maali tuli Vilma Saarelan taidokkaan laukauksen vuoksi. Ensimmäinen maali tuli harjoitellun erikoistilanteen päätteeksi. Maalintekijä oli vahvan pelin pelannut Jemina Rönnkvist, joka teki myös Seinäjoen ensimmäisen maalin huolellisen puolustuspelaamisen tuloksena.

Joukkue pelaa seuraavan kerran tulevana keskiviikkona Hollihaan liikuntahallissa klo 20 paikallisvastustaja Tarmoa vastaan.

GBK:n kokoonpano Seinäjoella (tehto suluissa):

Alina Järvipetäjä, mv
Vera Mattila C
Olga Ahokangas
Emilia Nurkkala
Emilia Andersson
Jamina Käld
Jemina Rönnkvist (1+0)
Vilma Saarela (1+0)


Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
2 - 2
(1 - 1)
GBK
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier