Introduktion
Matchstatistik
GBK GBK - KP-V etu
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 19:00 Kokkola, Hollihaan liikuntahalli
3
Jan

Förhandsinformation


Paikalle 17:45

Paluu Kokkolaan - vastaan heti paikallisvastustaja


Futsal naiset palaavat lähes kahden kuukauden tauon jälkeen kotisaliinsa Hollihakaan. Vastaan asettu Kaustisen ylpeys KP-V Etu. Ottelu pelataan perjantaina 3.1 klo 19 Hollihaan liikuntahallissa.

Ennen joulua saatiin syykausi sarjassa loppuun ja tämä peli aloittaa sarjan kevätkauden. Sarjan piikkipaikalla on puhtaalla pelillä KaDy 2 Jyväskylästä, kaustislaiset ovat sarjassa toisena ja GBK neljäntenä kaksi pistettä Etua jäljessä. Väliin mahtuu vielä KuPS Kuopiosta, jolla on sama pistemäärä kuin GBK:lla, mutta parempi maaliero. Syyskierroksella Kaustisella Etu voitti GBK:n luvuin 6-2.

KP-V Etu hävisi syyskierroksella KaDy:lle ja KuPS:lle. Joukkueen parhaat pistenikkarit ovat olleet kokenut Taru Paavola 8 (6+2) ja Julia Järvelä (3+3). Joukkueesta on kuitenkin löytynyt tasaisesti ratkaisijoita. Joukkueen vahvuuksiin kuuluukin tasalaatuinen pelaajisto. Jopa kolme maalivahtia on pelannut joukkueen pelejä tasaisen hyvin. Myös kokemus tästä sarjasta on joukkueen vahvuuksia. Ero peleissä on tullut kärkipelaajien tasossa ja futsal-osaamisessa. Mutta kokemuksella ja hyvällä asenteella kaustilaiset omaavat mahdollisuuden saada vielä KaDy kiinni sarjassa. Tätä varten heidän pitäisi voittaa GBK vieraissa.

GBK on hyvin erillainen ryhmä. Nuori joukkue, jolla olli ennen kauden alkua vähän kokemusta naisten futsal-sarjoista ylipäätään. Lisäksi kaustilaistenkin ennakon mukaan joukkueessa on hyviä ja vaarallisia yksilöitä, joita aiotaan vartioida tarkasti. GBK:lla ei lisäksi ollut joulukuussa yhtään peliä ja muutenkin on juuri vietetty joulutauko, joten joukkueen iskukyky on valmennuksellekin vähän arvoitus. Näillä näkymin joukkueen uusi maalivahti Alina Järvipetäjä on mukana tässä pelissä, jopa mahdollisesti pelaavassa kokoonpanossa. Sen verran hyvin on joulukuun treeni rupeamat menneet. Neea Perkiö puuttuu peistä työkiireiden vuoksi, muuten joukkueen pitäisi päästä parhaalla kokoonpanolla liikkeelle. Vähän flunssa-aalto on jyllännyt joukkueessa, mutta eiköhän kaikki ole pelikykyisiä perjantaina.

Ottelu alkaa tosiaan perjantaina 3.1 klo 19 Hollihaan liikuntahallissa. Pääsyliput ovat 2 euroa ja kioski palvelee.

Ja muistakaa: Futsal on parasta paikanpäällä!

Vuosikymmen alkoi tappiolla


GBK kohtasi perjantaina naisten futsalin ykkösessä KP-V Edun. Ottelu päättyi vierailijoiden voittoon lukemin 1-4 (1-3).GBK oli kokenut muutoksia sitten otteluennakon kirjoittamisen. Pelipäivänä selvisi, että joukkueen maalitykki Erica Niemi ei ollut toipunut kunnolla flunssasta ja ei sen vuoksi pelannut. Lisäksi joukkueen puolet joukkueen pelaajista oli ollut päivällä pelaamassa jalkapalloa Vaasassa ja tämä näkyi siinä, että kyseiset pelaajat eivät saaneet itsestään ihan täyttä irti. Pelin ensimmäiset kymmenen minuttia pystyi GBK vielä viemään ottelua, mutta sen jälkeen eka puoliajan loppujakso oli vierailijoiden heiniä. Tahtipuikko heilutti erityisesti Juulia Järvelä kolmella maalilla, ollen näin ottelun ratakisijapelaaja. Muutenkin vierailija pelasi tasaisen hyvin varsinkin puolustusuuntaan.Erikoisuus nähtiin GBK:lta ottelun viimeisellä neljänneksellä. Joukkue kokeili 5v4-pelaamista vaikka ei ole koskaan edes harjoitellut sitä. Muutama vaarallinen tilannekin sen aikana saatiin aikaan ja omissa ei heilunut, joten tarvittaessa sitä kokeillaan uudestaankin.GBK:n kokoonpano ja tehot suluissa:Tia Lindqvist, mv
Alina Järvipetäjä, mv
Vilma Saarela (0+1)
Vera Mattila (1+0)
Emilia Nurkkala
Jamina Käld
Olga Ahokangas
Jemina Rönnkvist
Emilia Andersson
Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
GBK 1 - 4
(1 - 3)
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier