Introduktion
Matchstatistik
GBK GBK - FC Brändöpojkarna
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 12:00 Kälviä, Vapaa-ajantalo
30
Nov

Förhandsinformation


Paikalle klo 10:45

Vieraita Vaasasta


Futsal naisten viimeinen syyskierroksen peli pelataan vielä kerran ns.evakossa Kälviän vapaa-ajan talolla lauantaina klo 12. Tämän jälkeen ensi vuoden kotipelit ovat kaikki Hollihaassa. Vastaan tässä lauantain pelissä joukkue saa vaasalaisen FC Brändöpojkarna.

Vaasalaiset ovat pelanneet vasta kolme peliä, joista he ovat saalistaneet yhden tasapelin (KuPS) ja hävinneet kaksi kertaa (Tarmo ja KaDy). He ovat GBKn tavoin nousijajoukkue. Heidän parhaat pistenikkarit ovat tähän mennesssä olleet Jessica Kantola (3+1) ja Sonja Lapinoja (2+1), joka on jalkapallon puolella edustanut pitkäänkin GBK:ta. Joukkueen pelitapa on kokkolalaisille vielä vähän arvoitus, mutta eiköhän se selviä viimeistään pelin aikana.

Ottelun emäntäjoukkueella on hiukan pelaajahuolia. Ajaxilaisilla on taas oma peli eli sieltä ei ole tulossa ketään. Lisäksi poissa ovat henkilökohtaisten syiden vuoksi Neea Perkiö ja Jamina Käld. Lisäksi kapteeni Vera Mattilan nilkkavaiva aiheuttaa valmennusjohdolle vähän lisähuolta. Toki Vera pelasi kipeällä nilkalla jo KaDy:a vastaan, joten eiköhän hän ole pelikunnossa lauantaina. Kenttäpelaajia ei saada ihan kahtakentällistä, mutta valmennusjohto haluaakin antaa kuormitusta kuumille pelaajille enemmän, joten tämä ei ole ongelma. Maalipuiden väliin sen sijaan on saatu kilpailutilanne. Tia Lindqvistin kaveriksi maalipuiden väliin on siirtynyt Turun Weikoista Alina Järvipetäjä.

Ottelu alkaa klo 12 Kälviän Vapaa-ajan talolla tulevana lauantaina. Pääsyliput ovat 2 euroa ja kioski palvelee. Tervetuloa seuraamaan vuoden 2019 viimeistä kotiottelua!

Viime hetken tasoitus!


GBK ja FC Brändöpojkarna tarjoili lauantaipäivän ottelussa naisten futsalin ykkösessä melkoisen trillerin. Vierailija johti kahteen otteeseen kahdella maalilla, mutta niin vain emäntäjoukkue tasoitti pelin 3 sekunttia ennen pelin loppua. Näin pisteet jaettiin numeroin 4-4 (0-2).

Ottelun alkuasetelmat eivät olleet muuttuneet otteluennakon jälkeen. Joten ottelun alussa molemmat joukkueet yrittivät sopeutua toistensa pelitapaan, jotka poikkesivat suuresti toisistaan. Pelijärjestelmät olivat erillaiset (GBK 3-1 ja FC Brändöpojkarna 2-2). GBK pyrki asteittaan pallonhallintaan ja vaasalaiset nopeisiin vastahyökkäyksiin. Molemmat toki pyrkivät prässäämään melko ylhäältä.

Ensimmäisellä puoliajalla hyvät maalipaikat menivät hienokseltaan GBK:lle, mutta vierailijat tekivät kaksi maalia. Jo tässä vaiheessa kävi selväksi, että kotijoukkueella oli suuria vaikeuksia ohittaa loistavasti pelannutta maalivahti Pauliina Knookalaa. Tämä korstui myös toisella puoliajalla, pelin paras pelaaja oli todellakin Pauliina. GBK:n kapteeni, ja joukkueensa parhaana palkittu, Vera Mattila (kuvassa) otti joukkueen reppuselkäänsä ja teki kaksi loistavaa henkilökohtaista suoritusta, joiden ansioista kotijoukkue tuli tasoihin. Tämän jälkeen vierailijat saivat toisen tehohetkensä ja siirtyivät 2-4 johtoon. GBK otti heti aikalisän ja tiivisti peluutusta. Sama parivaljakko (maalit Erica Niemi ja syöttäjä Olga Ahokangas) toi kotijoukkueen tasoihin. Varsinkin viimeisen viidentoista sekunnin aikana oli GBK:lla monta vaarallista erikoistilaneetta, joista viimeinen päätyi vierailjoiden maaliin.

"Tässä pelissä tarjoiltiin kyllä katsojille todellinen jännitysnäytelmä. Taas pelasimme ihan hyvän pelin, mutta pienet virheet omassa päässä kostautuivat pahasti ja viime pelin tapaan maalien tekeminen oli vaikeaa. Onneksi nuorijoukkue näytti henkistä vahvuutta ja tuli kahdesti tasoihin.", totesi vastuuvalmentaja Kimmo Mattila pelin jälkeen.

Seuraava peli joukkueella on vasta ensi vuonna, joten joulukuu käytetään harjoittelemiseen.

Tänään joukkueen kokoonpano oli seuraava (tehot suluissa):

Tia Lindqvist, mv
Alina Järvipetäjä, mv (ei pelannut)
Vera Mattila C (2+0)
Olga Ahokangas (0+2)
Erica Niemi (2+0)
Emilia Nurkkala
Emilia Andersson
Jemina Rönnkvist
Vilma SaarelaIngen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
GBK 4 - 4
(0 - 2)
8' Mål Hellström Lilian

13' Mål Wilhelmsson Hanne

21' Mål Mattila Vera

26' Mål Mattila Vera

27' Mål Hallvar Sandra

36' Mål West Jenna

38' Mål Niemi Erica

39' Mål Niemi Erica
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier