Introduktion
Matchstatistik
KaDy 2 - GBK GBK
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 15:45 Huhtasuo yk
24
Nov

Förhandsinformation


Lähtö 10:15 ABC Kokkola.

Futsal naiset matkaavat Jyväskylään


Ensi sunnuntaina GBK:n futsal naiset saavat futsal ykkösessä vastaansa KaDy 2:sen Jyväskylästä. Seuran ykkösjoukkue pelaa liigaa. Tämä kakkosjoukkue ei varsinaisesti ole resrvijoukkue, vaikka sitäkin tehtävää hoitaa. Se on täysin B-tyttöjoukkue, jonka päätarkoituksia tällä kaudella ykkösen lisäksi on taistella B-tyttöjen SM-kullasta. Tässä mielessä se ei poikkea vierailija GBK:n joukkueesta. Sunnuntaina Jyväskylään matkustavasta joukkueesta ainoastaan yksi ei saa pelata B-tytöissä tällä kaudella. Tämä joukkuein rakenne tekeekin ottelusta mielenkiintoisen.

Toinen mielenkiintoinen seikka lienee se, että kyseessä on sarjan kierroksen kärkikamppailu. GBK on tällä hetkellä sarjan kärjessä, mutta sillä on yksi tappio alla. KaDy on sen sijaan voittanut kaikki kaksi peliään. KaDy:n puolustus on ollut sarjan paras tähän mennessä, kolmella päästetyllä maalilla kahdessa pelissä. GBK:lla puolustus on taas ollut vaihtelevaa. Neljään peliin mahtuu kaksi nollapeliä, mutta kahdessa muussa pelissä on päästetty 10 maalia. Kuvaavaa joukkueiden puolustuksesta antaa joukkueiden ainoa edelleinen kohtaaminen viime vuoden B-tyttöjen SM-turnauksessa, kyseinen peli päättyi 0-0.

Joukkueiden valmennus lienee sarjan parhaasta päästä. GBK:n Kimmo Mattila on kokenut koulutettu valmentaja. KaDy:n Mikko Kytölä on taas koulutettu, mutta kokemus on pääsääntöisesti pelaamisesta. Sitä Mikolla onkin jopa suomalaisittain laadukas määrä. Maaottelua on montakymmentä, on kokemusta Italiassa ammattilaisena pelaamisesta ja kotoisessa liigassakin Mikko on pelannut useamman vuoden hallitsevassa Suomenmestari jengissä KaDy:ssa. Mikko on jo muutaman vuoden valmentanut tätä porukkaa, joten hänen jälki näkyy hyvin pelissä. Ja on Mikko saavuttanut valmentajanakin SM-hopeaa miesten liigassa.

KaDy:n pelaajaryhmä on meidän nettitoimitukselle vähän oudompi, mutta ei varmasti tämän pelin jälkeen. Joukkueen parhaat pisteidentekijät ovat olleet Saana Vestola (2+3) ja Moona Korhonen (4+0). Molemmille pelaajille on jo tällä kaudella tullut kokemusta naisten liigastakin kolmen pelin verran. Tämä on hyvä huomio KaDy:n pelaajista, heillä useamalla on jo kokemusta naisten liigastakin.

GBK:sta viime peliin muutoksena on ainoastaa se, että Olga Ahokangas (kuvassa) palaa takaisin pelaavaan ryhmään. Jyväskylässä nähdään miten joukkue pystyy latautumaan kauden ensimmäiseen kunnon vieraspeliin. Pystyykö Tia Lindqvist pitämään taas nollan? Jatkaako Erica Niemi jo viidennessä peräkkäisessä pelissä maaliputkeaan? Pystyykö joukkue neljänteen peräkkäiseen voittoon? Tämä kaikki selviää sunnuntaina klo 15:30 alkavassa pelissä Jyväskylässä Huhtasuon koululla.Futsal naiset hävisivät Jyväskylässä


Sunnuntai-iltapäivänä kohtasivat Jyväskylässä Huhtasuolla emäntäjoukkue Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue GBK:n futsal naiset. Tämä oli kierroksen kärkikamppailu ja ottelu olikin erittäin hyvätasoinen, mutta emäntäjoukkue ole parempi luvuin 5-1 (1-0) ja luvut kuvasivat kotijoukkueen paremuutta hyvin.

Otteluennakon jälkeen oli GBK:lle tullut yksi muutos pelaajistoon. Alina Matilainen keskittyy jalkapalloon ja on vain tarvittaessa futsal-joukkueen käytössä. Muuten vierasjoukkueella ei ollut poissaoloja. Ajaxilaisilla oli taas omia pelejä, joten sieltä ei ollut ketään mukana.

Ottelun ratkaisut tekijä oli hyvin selvä. Jo kolmatta vuotta päälajina tai ainoana lajina futsalia harrastavan KaDy:n futsal-taidot olivat selkeästi sarjan parhaimmat. Heidän 4-0-pelijärjestelmä ja monet variaatiot erikoistilanteissa kertoivat siitä, että lajia on harrastettu hyvässä valmennuksessa pitkään. Peli ratkesi GBK:n osalta pieniin nukahduksiin puolustuspäässä, joista KaDy rankaisi hyvällä prosentilla, omissa maalintekotilanteissa ei ollut taas tällä kertaa riittävästi varmuutta ja yksilöt eivät pystyneet tänään ihan parhaimpaansa. Silti vierasjoukkue ei pelannut huonosti, vaan ihan hyvin. KaDy:n joukkueen lajitaidot veivät vain voiton tässä pelissä eli parempi voitti. Kuvavaa näistä taidoista oli pelin pieni virhemäärä. Molemmat joukkueet pyörittivät parhaimillaan peliä niin hyvin, että rikkeisiin ei ehditty tai niille ei ollut tarvetta. Vierasjoukkueen pelaajien oli hyvä nähdä kentälläkin mihin pitää pyrkiä ja tästä on helppo jatkaa harjoittelua paremmaksi joukkueeksi.

GBK:n parhaana palkittiin ainoan maalin tehnyt kapteeni Vera Mattila. Vierasjoukkueen paras oli ansaitusti Saana Vestola (4+1), joka oli mukana kaikissa kotijoukkueen maaleissa. Otteluennakossa oli kolme kysymystä vierasjoukkueen peliesityksistä, pelin jälkeen niihin kaikkiin oli helppo vastata yhdellä sanalla: Ei.

GBK:n kokoonpano pelissä (tehot suluissa):
Tia Lindqvist
Vera Mattila (1+0)
Olga Ahokangas (0+1)
Jemina Rönnkvist
Jamina Käld
Emilia Andersson
Vilma Saarela
Emilia Nurkkala
Neea Perkiö
Erica Niemi

Alla kuvia pelistä
Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
5 - 1
(1 - 0)
GBK
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier