Introduktion
Matchstatistik
GBK GBK - KuPS Naiset
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 12:00 Kälviä, Vapaa-ajantalo
16
Nov

Förhandsinformation


Paikalle 10:45.

KuPS futsal naisten vieraaksi


Futsal naiset saavat lauantaina kauden toisessa kotipelissä 16. marraskuuta klo 12 vastaan Kuopion Pallo Seuran futsal-naiset. Peli pelataan Kälviän vapaa-ajan talolla.

KuPS on GBK:n tavoin nousijajoukkue, joka on aloittanut kautensa kotitappiolla 1-3 jyväskyläläistä KaDy 2:sta vastaan ja vierastasapelillä 5-5 vaasalaista FC Brändöpojkarnia vastaan. Joukkueen pelaajiston runko on Kurkinmäen Kisasta, joka pelasi futsal ykköstä muutama kausi sitten. Silloin seura ei antanut heidän jatkaa tuolla sarjatasolla, vaikka pelaamalla he olisivat siinä pysyneet. Tämän jälkeen pelaajien tie vei KuPS:in riveihin. Joukkueen nimekkäin ja kokeineen pelaaja on Liisa Kuuloja (tällä kaudella 2+3), joka on pelannut futsalia yhdessä Suomen parhaista futsal-seuroista, nimittäin Tampereen Ilveksessä. Täältä varmasti löytyy taktista osaamista joukkueen hyödyksikin. Joukkue on saanut viime viikkoin vasta virallisen valmentajan. Hän on Tuomo Tuunainen, joka viime kaudella kuului menestyksekkään WJK:n U-19 joukkueen valmennukseen.

GBK on pelannut jo kolme peliä, joista se on voittanut kaksi (FC Seinäjoki ja Kälviän Tarmo) ja hävinnyt (kaustislaiselle KP-V edulle). Joukkueen pistepörssin kärjessä ovat kahdeksalla pisteellä maalitykki Erica Niemi (7+1) ja Emilia Nurkkala (3+5). Joukkue on tehnyt yhteistyötä Ajax Sarkkirannan kanssa, mutta tähän peliin sieltä ei tule ketää. Syy on se, että heillä on oma peli yhtäaikaa. Myös Olga Ahokangas on poissa pelistä henkilökohtaisen syyn vuoksi. GBK joutunee siis hyvin kapealla materiaalilla peliin.

Ennakkoon GBK:ta olisi voinut pitää ennakkosuosikkina lauantain peliin, mutta materiaalin kapeus johtanee siihen, että otteluparia voidaan pitää hyvin tasaisena. GBK:n nuorijoukkue tarvitseekin vähintään yhtä hyvää kannustusta kuin edellisessä kotipelissä oli.

Peli alkaa tosiaan klo 12 (la 16.11) Kälviän vapaa-ajan talolla. Pääsyliput ovat 2 euroa ja kioski palvelee.GBK väänsi voiton KuPS:sta


GBK voitti lauantaipäivän Naisten Futsalin Ykkösen pelissä KuPS:n lukemin 3-0 (2-0).

Otteluennakossa tätä otteluparia arivoitiin tasaiseksi ja arvion tekijä ei epäonnistunut pahasti arvioissaan. Ottelu oli hyvinkin tasiainen kenttäpeliltään, mutta pienet yksityilösuoritukset ratkaisivat ottelun GBK:n eduksi. Yksi muutos oli myös tapahtunut ennakon kirjoittamisesta. GBK:lla oli mukana uusi pelaaja. Neea Perkiö (futiksessa tuttu KF10:stä) puki päälleen puna-valkoraitapaidan ja pelasi ensimmäisen pelin futsalissa sitten junnuvuosien. Ja hyvin pelasikin yksien treenien jälkeen uusien pelikavereiden kanssa.

Pelitapahtumat olivat tosiaankin tasaiset. Kumpikin joukkue puolusti tarkasti ja uhrautuvaisesti. GBK:ssa yksilöt olivat kuitenkin tällä kertaa ratkaisevassa roolissa. Erica Niemi teki taas kaksi maalia, niin kuin on vähintään tehnytkin kaikissa tämän kauden sarjapeleissä. Jälleen kerran näimme häneltä vahvaa pivot-pelaamista. Jos puolustus ei ehtinyt KuPSin vetojen väliin, niin loput hoiti elävämuuri Tia Lindqvist. Joukkueen kapteeni Vera Mattila on saanut ensimmäisten kahden pelin jälkeen paremmin ja paremmin pelistä kiinni tehden tänään maalin ja johtaen joukkueen puolustusta. Myös pitää mainita kolmikko Alina Matilainen, Emilia Andersson ja Jamina Käld, jotka pelasivat tämän kauden parhaan pelinsä. Vastustajista on syytä mainita joukkueen kapteeni Liisa Kuuloja, joka oli erittäin vaikeasti pideltävä pelaaja GBK-laisille.

"Huh, huh, joka pelissä valmentajan syke tahtoo käydä maksimissaan. Mahtavaa taistelua ja uhrautumista pelaajilta joukkueen eteen. En voi kuin olla ylpeä heistä. Lisäksi on kiva nähdä, kun jokainen yksilö pikkuhiljaa parantaa peliään.", totesi joukkueen vastuuvalmentaja Kimmo Mattila joukkueen esityksestä. Tyypilliseen tapaansa hän käänsi jo ajatukset seuraavaan viikonlopun vieraspeliin Jyväskylässä:"Mukava päästä legendaariselle Huhtasuon salille pelaamaan Mikko Kytölän valmentamaa KaDy:a vastaan. Hyvin valmennettu joukkue jo vuosien ajan ja valmennus on myös valtakunnan huippua. Lisäksi hekin ovat käytännössä B-tyttöjoukkue, kuten mekin."

Ottelun tilastot näkyvät tästä linkistä tehoineen ja kokoonpanoineen.Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
GBK 3 - 0
(2 - 0)
12' Mål Niemi Erica

19' Mål Niemi Erica

32' Mål Mattila Vera
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier