Introduktion
Matchstatistik
Tarmo - GBK GBK
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 18:30 Kälviä, Vapaa-ajantalo
7
Nov

Förhandsinformation


Lähtö klo 16:45 ABC Kokkola

Taistelu Kokkolan futsalin ykkösjoukkueesta - osa 1


Torstaina 7.11 klo 18:30 pelataan naisten futsalin Ykkösen peli Kälviän Tarmo - GBK Kälviän vapaa-ajan talolla. Tässä ottelussa pelataan sarjan pisteissä, mutta myös siitä kumpi joukkue on Kokkolan ykkösfutsal-joukkue. Miesten puolellahan korkeimmalla pelaava joukkue Kokkolan kaupungissa on Kolmosessa, joten naisten ykkönen on korkein sarjataso Kokkolalaiselle futsalin aikuisjoukkueelle.

Peli pelataan Kälviällä Tarmon kotisalissa. Toki GBK:n naiset treenaavat kerran viikossa tuossa salissa, joten sali ei luo pahempaa kotietua. Tarmo on tällä kaudella pelannut vasta yhden pelin. Se oli juuri kotisalissa, jossa he kohtaisivat sarjanousijana toisen sarjanousijan Vaasasta eli FC Brändöpojkarna. Tarmo voitti tuon pelin lukemin 8-3. Tarmon joukkuetta pidetään yhtenä sarjan potentiaalisena yllättäjä joukkueena. Joukkue on ollut todella pitkään yhdessä ja tuntee toisensa hyvin. Lisäksi joukkueen valmennus on pysynyt samana. Joukkueethan kohtasivat viime kaudella naisten Kakkosessa, Tarmo voitti tuolloin molemmat ottelut (3-2 ja 8-0). Joten näiden kaikkien seikkojen perusteella heitä voidaan pitää ottelun ennakkosuosikkina.

GBK on pelannut sarjassa jo kaksi peliä. Takana on vierastappio KP-V edulle vieraissa 6-3 ja kotona voitto viime lauantailta FC Seinäjoesta luvuin 6-0. Joukkue on pikkuhiljaa löytämässä pelitavan poikasta ja itseluottamusta peliin. Viime pelin nollapeli kertoo myös siitä, että puolustuspeliin on saatu ryhtiliike. Riittävätkö nämä, nähdään torstaina Kälviällä. Joukkueessa ei ole pahemmin tiedossa olevia poissaoloja. Yhteistyöseura Ajax Sarkkirannasta tulee peliin tällä kertaa Emmi Hanhineva.

GBK voitti Tarmon niukasti 4-6


Tia Lindqvist (kuvassa) palkittiin joukkueensa parhaana torstai-illan trillerissä Kälviän vapaa-ajan talolla. Ottelu päättyi lopulta GBK:n voittoon 4-6 (1-3) lajiin kuuluvien tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Molemmat joukkuee pääsivät otteluun lähes parhaalla joukkueellaan. Molemmilla oli jo alla sarjassa vähintään peli, GBK:lla kaksi, joten molemmat olivat jo päässeet ns.tuntumaan sarjassa. Ennakossa mainittiinkin syitä, miksi Tarmo oli ennakosuosikki peliin. Tämä ei kuitenkaan pelissä näkynyt. Ottelu alkoi GBK:n pienoissa hallinnassa. Vierasjoukkue pääsi selkeästi parempiin maalintekopaikkoihin laadukkaamman pallollisen pelinsä ansioista ja hyödynsikin osan näistä tilanteista karaten jo 0-2 johtoon Erica Niemen maaleilla. Tarmo sai kuitenkin erikoistilanteesta mahdollisuuden, kun GBK:n puolustus oli sekaisin, ja kavensikin pelin 1-2. Ottelun suuntaa tämä maali ei kuitenkaan vielä muuttanut ja Vera Mattilan hieno yksilösuoritus vei GBK:n 1-3 johtoon 14.minuutilla.

Toisen puoliajan alku näytti siltä, että vierasjoukkue menee menojaan olleen jo kahdesti kolmen maalin johdossa (Erica Niemi ja Emmi Hanhineva). Mutta Tarmo heräsikin peliin ja runnoi väkisin itsensä 4-5 tilanteeseen. Tässä vaiheessa alkoi jo näyttää siltä, että kotijoukkue viekin pelin. Vierasjoukkueen peli oli sekaisin siinä vaiheessa ja se joutuikin tiivistämään peluutustaan, joka auttoi sen verran, että pahin paine pystyttiin purkamaan. Lopussa Tarmo nosti maalinvahdin mukaan hyökkäyksiin ja tämä kostautui Vera Mattilan laittessa pitkän pallon tyhjään maalin. Tästä Tarmo ei enää toipunut ja GBK vei pisteet.

Vierasjoukkueen pelasi taas pelaajiston puolesta tasaisesti, mutta maalintekijät on syytä nosta esille positiivisessa mielessä.

Joukkueen parhaana palkittiin maalivahti Tia Lindqvist.

Joukkueessa pelasivat (tehot suluissa)

Tia Lindqvist (0+1)
Alina Matilainen
Vilma Saarela (0+1)
Vera Mattila (2+0)
Jemina Rönnkvist (0+1)
Emilia Andersson
Erica Niemi (3+0)
Emmi Hanhineva (1+0)
Olga Ahokangas
Emilia Nurkkala (0+1)

Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
4 - 6
(1 - 3)
GBK
2' Mål Niemi Erica

6' Mål Niemi Erica

11' Mål Malinen Tarleena

13' Mål Mattila Vera

23' Mål Niemi Erica

23' Mål Vähähyyppä Lotta

26' Mål Hanhineva Emmi

26' Mål Niskala Suvi

28' Mål Päivärinta Noora

39' Mål Mattila Vera
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier