Introduktion
Matchstatistik
GBK GBK - FC Seinäjoki
2020 - GBK Futsal - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 17:30 Kokkola, Hollihaan liikuntahalli
2
Nov

Förhandsinformation


Paikalle 16:00

Futsal naisten ensimmäinen kotiottelu


GBK:n futsal naiset pelaavat historiansa ensimmäisen kotiottelun pyhäinpäivänä eli lauantaina 2.11 klo 17:30 Hollihaan liikuntahallissa. Vastaansa joukkue saa FC Seinäjoen. GBK aloitti kauden jo viime lauantaina vireraspelillä häviten KP-V edulle 6-3 (3-3). Seinäjokiset aloittavat kauden vasta tällä ottelulla, joten voimasuheita on vielä vaikea ennustaa. Seinäjokiset aloittavat jo kuitenkin kolmannen kautensa tällä sarjatasolla, joten heillä on ainakin runsaasti kokemusta siitä mitä sarja vaatii. Tänä vuonna mukana olevista seinäjokilaisista viime kauden paras pistenainen oli Aliisa Järvenpää, joten ainakin hänen suhteen saa kotijoukkue olla varuillaan.

Kotijoukkue sen sijaan on erittäinkin sisuuntunut viime viikonlopun tappiosta. Lisäksi joukkue saa tähän peliin mukaan ykkösmaalivahti Tia Lindqvistin, sairastumisesta toipuneen Vilma Saarelan, mahdollisesti myös loukkaantumisesta toipuvan Olga Ahokankaan sekä täysin uutena futsalistana nuoren taiturin Jamina Käldin. Lisäksi yhteistyöseura Sarkkirannan Ajaxista tulee mukaan kolmikko Dina Kuparinen, Ella Luukas ja Emmi Hanhineva. Tämä tietääkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella postiivista pelaajamäärä ongelmaa valmentaja Kimmo Mattilalle. Lisäksi joukkue on jo viikon harjoituksissa näyttänyt siltä, että oikeanlainen postiivinen vire on löytymässä peliin.

Joukkue ja valmennus haluavat muistuttaa katsojia siitä, että Futsal on parasta paikanpäällä! Joten tervetuloa seuraamaan peliä.

Ottelu alkaa klo 17:30 ja pääsliput maksavat vain 2 euroa per katsoja. Lisäksi kioski palvelee katsojia.

Tervetuloa kannustamaan GBK:n nuorta joukkuetta!GBK nollasi Seinäjoen


Pyhäinpäivän iltapäivänä pelattiin Kokkolan Hollihaan liikuntakeskuksessa Naisten Futsal Ykkösen peli GBK vastaan FC Seinäjoki. GBK voitti ottelun tennislukemin 6-0 (4-0).

Ottelun lähtökohdat olivat joukkueille hyvin erillaiset. GBK oli jo aloittanut kautensa tappiolla, kun seinäjokilaisille ottelu oli sarjan ensimmäinen. Lisäksi GBK:lla oli käytössä enemmän pelaajia kuin kertaakaan aikaisemmin (1+10), kun taas vierailijoilla oli mukana 2 maalivahtia ja 7 kenttäpelaajaa. Lisäksi kotijoukkueella oli mukana koko valmennus, kun taas vierasjoukkueella taustoista paikalla oli vain joukkueenjohtaja. Jo näiden perusteella olisi joku voinut asettaa kotijoukkueen pelin ennakkosuosiksi. Mutta GBK oli sarjanousija ja FC Seinäjoella alkoi jo kolmas kausi tällä sarjatasolla. Lisäksi GBK:n joukkue pelasi ensimmäistä kertaa historiansa aikana kotipelin. Viime vuonna Kakkosessa joukkue pelasi vain vierasturnauksia. Eikä kotijoukkue ollut yli puoleen vuoteen päässyt edes harjoittelemaan kotiareenallaan.

Pelin juoni oli alusta asti kuitenkin selvä. GBK piti palloa, yrittäen rauhallisesti luoda maalipaikkoja. FC Seinäjoki haki taas nopeita vastahyökkäyksiä. Näytti siltä, että on vain ajankysymys ennen kuin GBK menee johtoon. Tämä tapahtuikin jo hyvissä ajoin, joka vapautti joukkueen pelin. Lisäksi kotijoukkuekin yritti tehdä nopeita vastahyökkäyksi, jos sai niille mahdollisuuden. Eka puoliajalla kotijoukkue teki 4 maalia. Toiselle puoliajalle pelin luone vähän muuttui seinäjokisten nostettu ajoittain prässitasoaan. Osaksi tämän ansiosta he saivatkin tällä puoliajalla parhaat maalintekopaikkansa. GBK teki toisella puoliajalla kaksi lisämaalia.

GBK:n pelasi tasaisesti, mutta ns.kakkoskenttä teki joukkueen maaleista viisi. Joukkueen maalivahti Tia Lindqvist sai omaan sarja-avaukseensa lentävän lähdön, kun hän pelasi lajissa harvinaisen nollapelin. Joukkueen parhaana palkittiin toistamiseen Emilia Nurkkala. Vierasjoukkueesta pitää esiin nostaa maalivahti Miia Koskela. Hän pelasti joukkueen monta kertaa lisämaaleilta loistavilla torjunnoillaan. Pyttykerho kuitenkin palkitsi hyvin taistelleen Janika Hahkan. Muutenkin täytyy myöntää, että FC Seinäjoki ei missään vaiheessa lopettanut pelaamista. He yrittivät loppuun asti parhaansa. Ottelu oli tuomarikaksikko Sten Kolehmaiselle ja Joakim Rönnqårdille melko helppo ja he suoriutuivatkin hyvin ottelusta.

GBK:n joukkue pelissä (suluissa tehot):

Tia Lindqvist
Alina Matilainen
Dina Kuparinen
Vilma Saarela (1+0)
Vera Mattila C (0+1)
Jemina Rönnkvist
Erica Niemi (2+1)
Emmi Hanhineva (1+0)
Olga Ahokangas
Emilia Nurkkala (2+3)
Jamina Käld


Kapteeni Vera Mattilan esittely toi hymyn joukkueen huulille.


Joukkue pelaajaesittelyssä.


Toinen kuva samasta tilanteesta.


Viimeinen hetki tsempata toisiaan.Nollapelin pelannut Tia Lindqvist sai ajoittain olla työttömänäkin.GBK valmistautuu vastustajan kulmapotkuun.Dina Kuparinen pelasi taas tutun pirteän ottelun.Alina Matilainen hoiti oman roolinsa hyvin tehokkaas kakkoskentässä.Tätä Alina tekikin enemmän kuin seisoi eli auttoi joukkuetta hyvällä liikkeellään.Vera Mattila ja Dina Kuparinen juonivat sivurajapotkua.Jamina Käld pelasi hyvin elämänsä ensimmäisessä futsal-pelissä.Olga Ahokangas palasi kentille yli kuukauden tauon jälkeen.


Ingen live-uppföljning   

   

   

   
Statistik
GBK 6 - 0
(4 - 0)
7' Mål Niemi Erica

13' Mål Niemi Erica

14' Mål Hanhineva Emmi

14' Mål Hanhineva Emmi

17' Mål Saarela Vilma

25' Mål Nurkkala Emilia

29' Mål Nurkkala Emilia
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Maj   »
Ti Ons To Fre
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategorier