GBK Youth Fund -tukirahasto

GBK Youth Fund

Rahaston toiminta-ajatus

Taloudellinen tilanne ja sen mahdolliset muutokset, työttömyys tai muut seuran jäsenen lähipiiriä kohdanneet vaikeudet eivät saisi mielestämme olla esteenä täysipainoiselle harrastustoiminnalle yhdellekään lapselle tai nuorelle.

Tämän vuoksi GBK r.y:n alaisuuteen on perustettu tukirahasto, jonka tarkoituksena on auttaa ja mahdollistaa harrastustoiminnan jatkuminen tilanteissa, joissa pelaajalla ei ole mahdollisuuksia selvitä erilaisista toimintamaksuista omin voimin.

Tukirahastoon voivat tehdä lahjoituksia sekä yritykset että yksityishenkilöt. Rahastoon lahjoitetut rahat käytetään vain ja ainoastaan edellä mainittuun tukirahastotoimintaan vähävaraisten pelaajien harrastamisen taloudelliseen tukemiseen.

Rahaston johtoryhmä käsittelee hakemukset ja jakaa erikokoisia stipendejä rahaston varojen puitteissa.

GBK:n vuoden 2015 kevätkokous on valinnut rahaston johtoryhmään seuraavat henkilöt: Hans-Erik Sund, Robert Åström, Janne Harju ja Peter Kåla.

Tuen haku

Joukkueenjohtaja tai pelaaja voi tehdä vapaamuotoisen hakemuksen rahaston johtoryhmälle. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Tukea jaetaan harkinnanvaraisesti rahaston varojen puitteissa.

Hakemuksen voi jättää kirjallisena GBK:n kansliaan tai sähköisenä osoitteeseen gbk@gbk.fi

Tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia yritykset ja yksityishenkilöt

GBK haluaa, ettei yksikään sen pelaaja jättäisi jalkapalloa taloudellisten seikkojen vuoksi. Auta meitä pitämään kaikki jalkapalloa harrastavat mukana GBK:n tärkeässä toiminnassa.

Rahastoon voi tehdä lahjoituksia haluamallaan summalla oheisilla tiedoilla:
Saaja: GBK Youth Fund
Tilinumero: FI69 4055 9420 0047 38
Viesti: Tukijan nimi, ja mahdollinen julkaisemiskielto

Tukijoiden nimet julkaistaan GBK:n nettisivuilla, jos lahjoituksenantaja ei sitä erikseen kiellä.

Rahaston säännöt


   
Mera nyheter
Gamlakarleby Bollklubb
«  Januari   »
Ti Ons To Fre
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategorier